Onderhoudsafspraak maken

 1. 1
  Kies je onderhoud
 2. 2
  Je gegevens
 3. 3
  Plan je afspraak

Kies je onderhoud

Banden

Bandenwissel

Banden wisselen van winter- naar zomerbanden of vice versa.

Uitlijnen

Een goed uitgelijnde auto is beter voor de wegligging en brandstofverbruik.

Balanceren

Balanceren voorkomt extra slijtage en zorgt voor een beter rijcomfort (12,50 per band - 4 banden).

Onderhoud

APK

Tijdens een APK keuring bij Profile Car & Tyreservice DBS word je auto nauwkeurig gecontroleerd op de verplichte onderdelen.

Mocht na de keuring blijken dat er reparatiepunten uitgevoerd moeten worden aan je auto, dan nemen wij te allen tijde eerst contact op en brengen een reeële offerte uit.

Kleine beurt

Tijdens een kleine beurt wordt je auto op onder andere ca. 20 vitale functies nauwkeurig onderzocht. Daarnaast wordt het oliefilter vervangen en de olie ververst. De prijs van een kleine beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave. Liever eerst een prijsindicatie? Neem dan contact op met filiaal.

Grote beurt (gratis APK)

Bij een grote beurt wordt je auto gecontroleerd op alle essentiële onderhoudspunten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen bij. Uiteraard verversen we de olie. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. De prijs van een grote beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave. Liever eerst een prijsindicatie? Neem dan contact op met ons filiaal.

Airco controle NU GRATIS

Profile Car & Tyreservice DBS raadt aan de airco één keer per jaar te laten controleren. Tijdens de controlebeurt wordt onder andere aandacht besteed aan het functioneren van de airco, het testen van de capaciteit, het controleren van de uitstroomtemperatuur, het visueel controleren op lekdichtheid en het controleren van de condenswaterafvoer en de elektrische aansluitingen in de motor. De controlebeurt is exclusief eventueel onderhoud. Indien gewenst kunnen de kosten van de onderhoudsbeurt opgevraagd worden.

Reparatie

Remmen (gratis controle)

Het is van levensbelang om je volledige remsysteem regelmatig te controleren. Voor het vervangen van remblokken en schijven werkt Profile DBS uitsluitend met kwaliteitsmerken. Alleen dan ben je verzekerd van een veilig functionerend remsysteem.

Verlichting

In de winter zijn de dagen kort en is het geregeld slecht weer. Daarom is het belangrijk om in deze periode goed zicht te hebben en goed gezien te worden. Zorg dus dat de verlichting van je auto in orde is. Wij kunnen je verlichting controleren en, indien nodig, vervangen.

Vakantiecheck NU GRATIS!

We checken onder andere het oliepeil, de koelvloeistof en het profiel op uw banden. Verder controleren we uw auto op:

Bandenprofiel
Schokdempers
Bandenspanning
Oliepeil
Koelvloeistof
Ruitenwisservloeistof
Remmen
Uitlaat
Accu
Lampen / verlichting

Geselecteerde service

Kies je onderhoud

 • Betaal bij jouw vestiging

Onze klanten
beoordelen
ons met een

8,5

  06-12-2016

  Marcel

  Zeer prettige vestiging. Altijd bereid om mee te denken met klanten. Jammer dat ik helaas door leasemaatschappij Business Lease naar Euromaster moet :-(

  05-12-2016

  Jeroen

  Snel en vriendelijk contact, correcte en snelle afhandeling van de werkzaamheden.
  Meedenken met de klant bij vervanging band etc.

  28-11-2016

  Prima.

  20-11-2016

  Florus

  Ik kom hier heel graag dit is een adres waar klantvriendelijkheid met hoofdletters geschreven wordt.
  Er wordt altijd meegedacht en worden oplossingen aangedragen, afspraken worden altijd nagekomen en de bereikbaarheid is zondermeer super. Dit is een TOP bedrijf

  18-11-2016

  Met de vestiging is niets mis, prima service. Echter de centrale administratie... Voor de tweede keer gaat de facturatie niet goed, als je nu al moet gaan bellen om alsjeblieft een factuur te krijgen.....

  15-11-2016

  bij het wisselen van zomer naar winterbanden was het ventiel lek van de winterband, kon gekijk door om deze te laten repareren.

  14-11-2016

  Rob

  Behulpzaam en vrlendelijk personeel.
  Wat ze hebben gezegd zijn ze nagekomen.

  14-11-2016

  Bob

  Nooit wachten

  14-11-2016

  balt

  gewoon goed

  14-11-2016

  Stefan

  Prima

  13-11-2016

  Wouterina P.

  We worden altijd prima geholpen en Brenda doet het prima

  11-11-2016

  Richard

  Wederom vriendelijk correct en snel geholpen.

  10-11-2016

  Tom

  vlotte nette afhandeling en hulp bij het instellen van de bandenspanningssensoren

  10-11-2016

  Michel

  Al jaren lang vaste 'banden' garage. Doen precies wat ze moeten doen. Erg tevreden.

  10-11-2016

  JC

  Prettig

  10-11-2016

  A.C.

  gewoon correcte vriendelijke mensen

  10-11-2016

  Raymond

  Prettig bedrijf. Afspraak wordt meteen gepland voor zomer en winterbanden bij het wisselen. Je wordt vriendelijk geholpen en zeer snel. Uitermate tevreden over de Service en de diensten

  09-11-2016

  Kees

  Ik was weliswaar een van de eersten met een afspraak om 08.00 uur, maar ook de vorige keer werd ik keurig op tijd geholpen en was de bandenwissel binnen een mum van tijd gebeurd. Dat was bij Bandimex, Rotterdam-Waalhaven wel een ander verhaal. Ik ben dan ook uiterst tevreden. Ik heb m'n auto gelijk voor de garagedeur geparkeerd omdat ik een van de eersten was, maar parkeerruimte is hier wel een probleem.

  08-11-2016

  Martin

  Altijd prima service!

  08-11-2016

  Geen ervaring met bereikbaarheid tel/e-mail en website

  08-11-2016

  Paul

  Zeer tevreden

KlantenVertellen Onafhankelijke klantbeoordelingen